Saturday May 26 , 2018
Text Size
   

Članstvo

Članovi SDZV mogu biti INDIVIDUALNI i KOLEKTIVNI.

INDIVIDUALNI ČLAN može postati svako fizičko lice sa srednjom, višom ili visokom stručnom spremom koje radi u oblasti zaštite voda, koje prihvata ciljeve i Statut SDZV i podnese prijavu za učlanjenje. Individualno članstvo vam omogućava da publikacije SDZV i kotizacije za skupove u organizaciji SDZV plaćate po nižim, povlašćenim cenama. Dobijaćete i sve informacije o aktivnostima SDZV, i možete se uključiti u rad organa i drugih radnih tela u okviru SDZV.

Individualna članarina za 2013. godinu iznosi 600,00 dinara (5 Evra), a pristupnicu sa uputstvima za plaćanje individualne članarine možete preuzeti ovde.

KOLEKTIVNI ČLAN može biti privredno društvo, javno preduzeće ili institucija sa kojima SDZV ostvaruje saradnju, i koja podnese prijavu za učlanjenje. Kolektivni članovi redovno dobijaju Zbornike radova sa godišnjih konferencija "Voda" kao i ostale relevantne informacije i publikacije Društva.

Kolektivna članarina za 2013. godinu iznosi 12.000,00 dinara (110 Evra), a pristupnicu sa uputstvima za plaćanje kolektivne članarine možete preuzeti ovde.

Inactive Module

You should publish modules to the "inactive" position and set the Menus to "All", for them to show up on pages where there is no active menu ID. This is a bug/feature of Joomla that causes only menu items in the "All" setting to show up.