Wednesday October 28 , 2020
Text Size
   
Image

VODA 2020

Trebinje
19. - 20. novembar 2020. godine

Poziv na saradnju

Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) kao nevladino i neprofitno udruženje je bilo i ostalo posvećeno okupljanju stručnjaka koji se bave korišćenjem i zaštitom voda, zatim razmeni iskustava i promovisanju naučnog i stručnog rada koji doprinosi racionalnom i efikasnom korišćenju i zaštiti vodnih resursa, kao i podizanju svesti društva o stalnoj potrebi zaštite i unapređenja stanja kvaliteta voda i životne sredine. Pozivamo Vas da se uključite u rad SDZV i pomognete njegove aktivnosti na neki od sledećih načina:

  • KOLEKTIVNIM ČLANSTVOM U SDZV Vaše preduzeće će redovno dobijati Zbornike radova sa godišnjih konferencija "Voda", sva glasila koje izdaje SDZV kao i ostale relevantne informacije kojima Društvo raspolaže. Ovi materijali na direktan ili indirektan način pomažu afirmaciji Vašeg preduzeća i unapređenju znanja i aktivnosti članova Vašeg kolektiva koji se bave problematikom korišćenja и zaštite voda i aktivno učestvuje u radu Društva.

  • INDIVIDUALNIM ČLANSTVOM U SDZV vam omogućava da publikacije SDZV i kotizacije za konferencije i savetovanja SDZV plaćate po nižim, povlašćenim cenama. Takođe, dobijaćete sva glasila koje izdaje SDZV kao i ostale informacije o aktivnostima SDZV. Individualnim članstvom takođe stičete pravo da se aktivno uključite u rad organa i drugih radnih tela u okviru SDZV, ili da preko Društva uspostavljate veze sa drugim domaćim i međunarodnim srodnim naučno-stručnim organizacijama radi razmene iskustava i informacija.

  • DODELJIVANJEM POMOĆI KONFERENCIJI "VODA" koja se održava svake godine. Pojavom Vaše firme u spisku sponzora, objavljivanjem reklame u Zborniku, postavljanjem reklamnog panoa i učešćem (prisustvom) Vašeg predstavnika na Konferenciji, upoznajete značajan broj stručnjaka iz oblasti korišćenja и zaštite voda sa delatnošću Vašeg preduzeća. Učešće Vaših stručnjaka na samoj Konferenciji doprineće boljem upoznavanju sa kolegama, novim naučnim i stručnim rezultatima, tehničkim rešenjima koja su realizovana u drugim sredinama, i otvara šire polje rada za Vaše preduzeće.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i pomoći da ovo ugledno naučno-stručno udruženje sa dugogodišnjom tradicijom, dugogodišnjim kontinuiranim članstvom u IWA (International Water Association) i EWA (European Water Association) nastavi uspešan rad na obostrano zadovoljstvo.

 

 

 

VODA 2020

Ovde možete preuzeti dokumenta za predstojeću Konferenciju VODA 2020:

 
 

Water Research and Management


wrm cover_vol09no01

Who's Online

We have 14 guests online