Thursday April 15 , 2021
Text Size
   

Saopštenja

I Obaveštenje

47. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2018

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) zajedno sa Institutom za vodoprivredu “Jaroslav Černi”, Beograd i JKP "Napredak" Sokobanja organizuju 47. međunarodnu godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni cilj Konferencije je promocija i publikovanje rezultata naučnog rada, istraživanja i studijskog rada kao i razmena ideja i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.
 
Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovde: Prvo obaveštenje
   

II Obaveštenje

Poštovani učesnici konferencije VODA 2017, ovde možete pogledati II obaveštenje

   

I Obaveštenje

46. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2017

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV) zajedno sa Institutom za vodoprivredu “Jaroslav Černi”, Beograd i JKP "Drugi oktobar" Vršac organizuju 46. godišnju
konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni cilj Konferencije je promocija i publikovanje rezultata naučnog rada, istraživanja i studijskog rada kao i razmena ideja i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovde: Prvo obavestenje 

   

I Obaveštenje

45. KONFERENCIJA O KORIŠĆENJU I ZAŠTITI VODA

VODA 2016

Prvo obaveštenje i poziv za prijavu radova

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju, Srpsko društvo za zaštitu voda (SDZV)  zajedno  sa  Institutom  za  vodoprivredu  "Jaroslav  Černi", Beograd, organizuje 45. godišnju konferenciju posvećenu aktuelnoj problematici korišćenju voda i zaštiti vodnih resursa od zagađenja. Osnovni  cilj  Konferencije  je  promocija  i  publikovanje  rezultata naučnog  rada,  istraživanja  i  studijskog  rada  kao  i  razmena  ideja  i iskustava stručnjaka iz oblasti korišćenja i zaštite voda.

Kompletno obaveštenje i poziv u pdf formatu možete preuzeti ovdePrvo obaveštenje

   

Page 1 of 4